The 2-Minute Rule for su kaçağı tespit

Wiki Article

Çatlak: Su kaçağı şikayetlerinin bir numaralı nedeni borularda ya da boruların birbirine bağlama yerlerinde hem çevresel etmenlerden hem de zaman aşımına bağlı olarak ortaya çıkabilen çatlaklar bulunmaktadır.

Merkez Su Tesisatı olarak, 30 yılı aşkın süredir İstanbul su kaçağı tespiti ve tamiri konusunda hizmet verdiğimizi her fileırsatta dile getiriyoruz.

Sıcak su kaçak tespiti cihazı olan termal kamera aynı zamanda ısıtma/kalorifer tesisatı kaçakları için de kullanılır.

Bu cihazların kullanım alanları ve işlevleri farklıdır. Sadece uzman kişilerin gerçekleştirebileceği cihazla su kaçağı tespiti ile sorunlara ulaşmak oldukça kolay ve hızlıdır.

İş takibi çAlright iyi, hızlı iletişim ve belirtilen saatinde gelen nadir kişilerden gerçekten bu sebeple tam yıldız veriyorum,

Yüksek Basınç: Gece ve gündüz suyun sıklıkla kullanım zamanına uygun olarak borulara farklı basınç sistemi uygulanmaktadır. Buna bağlı olarak borunun kaldıramayacağı oranda su basıncı gelmesi işlemi ile su kaçaklarına neden olmaktadır.

su kaçağı tespiti fatih ve İstanbu’un diğer ilçelerine gezici servis noktalarımız mevcuttur. Sizlere bir telefon kadar yakın olan servislerimize bizleri arayarak veya iletişim bölümlerinden bizlere yazarak ulaşım sağlayabilirsiniz.

İstanbul Su Kaçağı Tespiti ihtiyacının detaylarını iyi anlayabilmemiz için birkaç kısa sorumuza yanıt vererek 2 dakika içinde talebini oluştur.

Yaptığımız işlerin temizliği ve kalitesi gayet bilinir bulduğumuz kaçakların açtığımız su kaçağı tespiti tıkanıkların hepsi detaylıca bilinir tavsiye üzerine tavsiye edebileceğiniz bir ustayız

Müstakil dairemde banyom eski olduğu için tanıdık bir ustaya lavabosunu, tuvaletini ve duş yerini sıfırdan yaptırdım, ancak şöyle bir sorunum var dairemin en altını eşya depolamak için kullanıyorum bodrum diye düşünebilirsiniz, ne zaman banyo daki duş kullanılsa aşağıya damlama su kaçak tespiti yapıyor, yaptırdığım ustaya sordum yeniden tadilat yapmamız gerekebilir dedi, bu işin cihazları var ancak onlarla direk nerede kaçak varsa ve damlama yapıyorsa bulunabilir dedi, bana nasıl propertyımcı olabilirsiniz, dediği gibi cihazla yeri bulunabiliyor mu ?

Termal kamera ile su tesisatının geçtiği alan tespit edilir ve ardından akustik dinleme su kaçak tespiti cihazı ile tekrar gerekli kontroller sağlanır. Böylelikle su sızıntısını noktasal olarak tespit etmiş oluruz.

Şimdi banyomun farklı bir yerinde yine su kaçağı bulunmaktadır. Firmanızda servis talep edersem aynı şekilde uzun süren bir çalışma olur mu ve tekrardan banyo tadilata girer mi?

Müşterilerimizin hem zamandan tasarruf etmesi; hem de madden kayıp yaşamaması adına bu hizmeti verirken teknolojiden yararlanıyor ve kamera, akustik su kaçağı tespiti dinleme cihazı ile termal kamera kullanıyoruz.

Su kaçağı tespit cihazlarıyla erken müdahale ederek su kaçaklarını hızlıca onarabilir ve böylece su faturalarınızı kontrol altında su kaçak tespiti tutabilirsiniz.

Report this wiki page